Haber Global ekranlarında yayınlanan Julide Ateş'in sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu Pınar Altuğ Atacan oldu. Pınar Altuğ, onceki evliliğiyle ilgili sorulan soruya sert tepki gosterdi.
[h=3]"BEN BİRİSİNİN YUVASINI BOZMADIM"[/h]"Pınar Altuğ aldatan kadın mı?" sorusuna, "Sana ne ya da kime ne! İlk kocamla evlenirken 'Seviyor musun' diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Hayatımın hicbir doneminde ozel hayatımla ilgili konuşmadım. Ben birinin yuvasını bozmadım. Ben kendi evliliğimi bitirdim. Geriye donup bunları konuşmak cok sacma" yanıtını verdi.

[h=3]"BOŞANMA KARARINI DİZİDEYKEN ALDIM"[/h]Bu cevapla Julide Ateş'e de sert cıkan Altuğ, "Pınar Altuğ dipten nasıl cıktı?" sorusuna ise "Ben Cocuklar Duymasın dizisinden oynarken boşanma kararı aldım. Bu kararı bilen Birol Guven vardı. Ben Birol'a 'Boyle bir karar aldım. Rolume zarar verebilir istersen gidebilirim' dedim. O da 'Sacmalama boyle bir şey olabilir mi?' dedi. Oyle bir şey oldu ki biz sonradan el sıkıştık ve gittik. Kendim istedim. Bir şeyler olunca 'Ben gidiyorum' dedim. O da 'Tamam' dedi" ifadelerini kullandı.