Bursa'da erkek arkadaşını tabancayla vurarak olduren kadın tutuklandı.
Olay, 23 Kasım Pazartesi gunu saat 22.00 sıralarında merkez Nilufer ilcesine bağlı Tahtalı Mahallesi, Değirmen Yolu Sokak'taki ciftlik evinde meydana geldi. Zehra Y., eğlenmek icin sevgilisi İsmail İlgi'nin ciftlik evine gitti. Burada bir sure alkol alan ikiliden İsmail İlgi, iddiaya gore sevgilisi Zehra Y. ile ilişkiye girmek istedi. Zehra Y.'nin kabul etmemesinin ardından icki icmeye devam eden İsmail İlgi, bu kez zorla ilişkiye girmeye calıştı. Sevgilisinin bir kez daha direnmesi uzerine ofkelenen İsmail İlgi., yaşanan tartışmanın ardından Zehra Y.'yi tabanca ile sağ ayağından vurdu.
[h=3]YARALI HALDE DARBETTİ[/h]Yaralanan Zehra Y. acı icinde yere yığılırken, İsmail İlgi, sevgilisini darbetti. Yaşanan arbede sırasında alkolun de etkisinde olan İsmail İlgi'nin elinden tabancayı alanZehra Y., sevgilisini başından vurdu. İsmail İlgi, kanlar icinde yere yığılırken, paniğe kapılan Zehra Y. polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar uzerine bolgeye cok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
[h=3]HAYATINI KAYBETTİ[/h]Olay yerine gelen polis ekipleri, ikiliyi ciftlik evinde kanlar icinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başından vurulan İsmail İlgi'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Zehra Y. ise sağlık ekiplerinin ilk mudahalesinin ardından Uludağ Universitesi Tıp fakultesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ciftlik evinde incelemede bulundu. İsmail İlgi'nin olum haberini alarak olay yerine gelen yakınları gozyaşı doktu. Savcının incelemesinin ardından İsmail İlgi'nin cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
[h=3]"OLECEĞİNİ DUŞUNMEDİM"[/h]Hastanede polis nezaretinde tedaviye alınan Zehra Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Zehra Y.'nin polise verdiği ifadesinde, "Eğlenmek ve vakit gecirmek icin gitmiştik. Bir sure sonra beni ilişkiye girmek icin zorladı. Ben de ona 'uygun değilim' dedim. Daha sonra birlikte alkol aldık ama o cok icti. Yine ilişki konusunu actı. Ben 'hayır' deyince silahıyla beni ayağımdan vurdu. Alkollu olmasından yararlandım silahını elinden alıp onu vurdum. Oleceğini duşunmedim" dediği ortaya cıktı.
[h=3]TUTUKLANDI[/h]Hastanedeki tedavisi tamamlanan Zehra Y., polis merkezine goturuldu. Burada işlemleri tamamlanan Zehra Y., adliyeye sevk edildi. Zehra Y, cıkarıldığı nobetci hakimlikce tutuklandı. Kadının tehdit ve yaralama gibi suclardan 25 adet kaydının olduğu oğrenildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Gurkan DURAL