10 yıl once İstanbul'a geldi; aşkı da buldu, şohreti de...

Şef, "Bu ulkeye sonsuz borcum var. Yaptığım iş icin tabii ki ama aynı zamanda eşim ve oğlum da Turk, unutmayalım. Hayatımın en buyuk iki parcası buradan cıktı" diyor. Zanna ile Le Meridien Etiler'de buluştuk, İstanbul'daki hayatını, Tuğce Demirbilek'le mutlu evliliğini ve projelerini konuştuk.

Samimi tavırlarınız, aksanlı Turkcenizle ekranın fenomen isimlerinden biri oldunuz. İstanbul'a ilk geldiğinizde milyonların sizi izleyeceğini tahmin eder miydiniz?

Tahmin edemezdim cunku oyle bir niyet yoktu. O donem Turkcem de sıfırdı. Ne mutlu bana.

Arkadaşımın yanına bir hafta sonu ziyareti icin geldim. Sonra eşimle tanıştık. Hemen burada yaşama kararı vermedim, bir sure uzaktan sevgili olduk. Sonra hem İtalya'da hem burada evlendik. Cin'e gitmeyi planlıyorduk iş icin ama eşim Tuğce hamile kalınca buraya yerleştik. Boyle bir kısmet...& ;& ;

Sizinle ilgili en cok merak edilen şeylerden biri de eşinizin kim olduğu...

Evet "Acaba kim?" diye merak ediliyor. Benim sosyal medya hesabımda cok az fotoğrafı var. Kendi hesabında da oyle. Cekmeyi seviyor ama icinde olmayı sevmiyor.

İlk goruşte aşk mıydı?

Cok guzel bir kadın, aşık olmama ihtimali cok duşuk. İlk goruşte aşktı.

Kultur farklılıkları evlilikte zorluk yaratıyor mu?

Turkiye ve İtalya kulturel olarak, geleneksel olarak cok benziyor. Orta nokta cok... Ben Fas'ta yaşadım, Uzak Doğu'da yaşadım, oradaki kulturel farklılıklar yumruk gibi. Cok sert. Burada zor bir donem yaşamadım. Evimde gibi hissettim. Ama bu sadece Danilo icin değil, bircok İtalyan arkadaşım da boyle hissediyor.
Kaynak: Snob Magazin