Fikret Orman başkanlığında taraftarı olduğu Beşiktaş Jimnastik kulubunde 2. Başkanlık gorevini yuruten Ahmet Nur Cebi kimdir? Kac yaşındadır? Nerelidir? Ne iş yapmaktadır? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]AHMET NUR CEBİ KİMDİR?[/h]1959 Trabzon doğumlu olan Ahmet Nur Cebi, 1978 TED Karabuk Kolejinde liseyi bitirerek, 1983 Marmara Universitesi Ekonomi Fakultesinden mezun oldu.

Kaptan Demir Celik , Cebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Cebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri Yonetim Kurulu Başkan ve Kaptan Şirketler Grubu Yonetim Kurulu Başkan Vekilliği gorevini yurutmektedir.
Turkiye Karabuk Demir Celik İşletmeleri Yonetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Haddeciler Derneği Başkanlığı yapmıştır. Halen Demir Celik Ureticiler Derneği Yonetim Kurulu Uyesi olarak Demir celik sektorune hizmet vermektedir.
Kurulmasında etkin olarak gorev aldığı Cebi Derneğine ve Cebi Vakfına Başkanlık yapmıştır. Galata Spor ve Kartal Spor Kuluplerinde başkan ve başkan yardımcılığı gorevlerini yurutmuş ve Karabuk Spor 'a Yonetim danışmanlığı yapmıştır.
Bu arada armatoruluk ile ilgili buyuk bir yatırımlar yaptı.
Ahmet Nur Cebi , 1986 yılında Berna Cebi ile evlendi.Elgiz Nur (1988) , Mina nur (1993) , Yaşar Kaptan (1995) , adlarında 3 cocuğu vardır.
Ahmet Nur Cebi , 2012 yılından itibaren Fikret Orman başkanlığında taraftarı olduğu Beşiktaş Jimnastik kulubunde 2. Başkanlık gorevini yurutuyor.