Bursa'da, 2 arkadaşıyla birlikte sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal edip, yumruk attığı DHA muhabiri Mehmet İnan'ın burnunu kıran boksor Suleyman Satılmış icin karar verildi.
Satılmış, sevk edildiği adliyede, cıkarıldığı mahkemece 'kasten adam yaralamak' ve 'gorevli memura mukavemet' suclarından tutuklandı.

[h=3]BOKSOR LİSANSI İPTAL EDİLDİ[/h]Bursa Valiliği Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından yapılan acıklamada ise Suleyman Satılmış'ın kulubu ile ilişiğinin kesildiği bildirildi. Yazılı acıklamada, "Turkiye Boks Federasyonu Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Talimatı'nın 4. Bolumu'nun 10. Maddesi'nin ikinci fıkrasına gore, yukarıda acık kimliği yazılı sporcunun kulubu, iki sezon ust uste spor dalı faaliyetlerine katılmamış veya kulup lisansını vize ettirmemiş olduğu tespit edilmiştir. Kulubun başvuru talebine istinaden ilişiksiz belgesi verilmiştir" denildi.
[h=3]ADLİYEYE SEVK EDİLEN ZANLI: OZUR DİLERİM, PİŞMANIM[/h]Kendilerini goruntuleyen iki DHA muhabirinden Mehmet İnan'a yumruk atıp burnunu kıran boksor Suleyman Satılmış, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet İnan ile birlikte saldırıya maruz kalan DHA muhabiri İsmail Hakkı Seymen'in, adliyeye sevk sırasında "Bize neden saldırdın?" sorusuna Satılmış, "Ozur dilerim, pişmanım" diye cevap verdi.
[h=3]BURNU KIRILAN DHA MUHABİRİ: BİZLER GAZETECİYİZ[/h]Bursa'da, 2 arkadaşıyla birlikte kısıtlamayı ihlal eden Suleyman Satılmış'ın yumruklu saldırısına uğrayan DHA muhabiri Mehmet İnan, "Burnum kırılmış ama ben farkında değildim. O sırada baygınlık gecirdim. Bizler gazeteciyiz. Halkın haber alma ozgurluğunu temsil eden kişileriz. Cok uzucu bir olay" dedi.
Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İnan, "İhbar geldiğinde, muhabir arkadaşım İsmail Hakkı Seymen ile birlikte olay yerine gittik. Genclerin yaptığı hareketler ve davranışlarından dolayı haberi cekmeye karar verdik. İsmail kamerayla kayıt almaya başlayınca karşımızdaki grup hareketlenmeye başladı. İsmail'in uzerine yuruduler. Ben de o sırada İsmail'e saldırmalarını engellemek icin tutmaya calıştım. Bu sırada arkadan beni biri ittirdi. O sırada benim tuttuğum kişi bana yumruk atmış" diye konuştu.
[h=3]"SALDIRIYI KINIYORUM"[/h]Aldığı yumruk darbesinden sonra baygınlık gecirdiğini belirten İnan, "Yumruk attıktan sonra direkt yere duşmuşum. Gerisini cok hatırlamıyorum. Burnum kanıyordu. O sırada baygınlık gecirdim. Hastaneye gittiğimde burnumun kırıldığını ve şekil bozukluğu olduğunu oğrendim. Hastane calışanları mudahale ettiler. Şu an evdeyim, dinleniyorum. Olmaması gereken bir olay. Bizler halka haber sunuyoruz. İnsanlar haber izlemek icin televizyon karşısına geciyor. Saldırıyı kınıyorum. Olmaması gereken bir olay" dedi.