Merkezefendi Belediyesi, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nde 11 engelli spor kulubune malzeme desteği sağladı. Bu kapsamda her yıl 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nde ozel olarak duzenlenen etkinlik bu yıl da gercekleştirildi.
Merkezefendi Belediyesi, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nu programını Selcukbey Spor Eğitim Merkezi'nde gercekleştirildi. Programda 11 engelli spor kulubune malzeme desteğinde bulunuldu. İlce sınırları icerisinde bulunan 310 engelli lisanslı sporcuya eşofman, forma, spor ayakkabı, krampon, yağmurluk gibi ihtiyaclar ile takımların istekleri ve talepleri doğrultusunda malzemeler teslim edildi. Etkinlik kapsamında Ampute Futbol Takımı, Gorme Engelli Futbol Takımı, Golbol Takımı, İşitme Engelli Futbol Takımı ile yuzme, masa tenisi, atletizm ve ceşitli branşlarda mucadele eden engelli sporculara malzeme desteği yapıldı. Merkezefendi Belediyesi gectiğimiz gunlerde de ilce sınırları icerisinde faaliyet gosteren 60 amator spor kulubune malzeme desteğinde bulunmuştu.
"Engelli sporculara yaptığımız malzeme desteğini bu yıl da gercekleştirdik"
Engelli bireylerin her zaman yanında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak engelli sporculara yaptığımız malzeme desteğini bu yıl da gercekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Elimizden ne geliyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Kuluplerimizin ve sporcularımızın talepleri doğrultusunda temin ettiğimiz malzemeleri sporcularımızın guzel gunlerde, başarılarında kullanmalarını temenni ediyorum. Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nu kutluyorum" diye konuştu. - DENİZLİ