Antalya Buyukşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gurbuz, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nde Antalya Ozel Buyukşehir Ozel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ndeki ozel bireylerle bir araya geldi. Gurbuz, ozel oğrencilere tasarımında Antalya'nın tarihi eserlerin yer aldığı kupaları takdim etti.
Antalya Buyukşehir Belediyesi, her yıl geniş katılımlı etkinlikler duzenlediği 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nde, bu yıl Covit-19 salgını nedeniyle Antalya Ozel Buyukşehir Ozel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim goren oğrencileri ziyaret edip, hediye verdi. Buyukşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mustafa Gurbuz, bu ozel gunde merkezdeki ozel bireylerle bir araya gelerek, etkinliklerine dahil oldu ve onlarla oyun oynadı. Gurbuz'e ziyaret esnasında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Guven Ulutekin, Ozel Gereksinimli Bireyler Destekleme Derneği (OZGEBİR) Başkanı Mustafa Kılınc eşlik etti. Ozel oğrencilere 'Biz Birlikte Gucluyuz, Muhittin Bocek' yazılı ve tasarımında Antalya'nın tarihi eserlerin yer aldığı kupalar hediye edildi.

"Ozel ilgi gosteriyoruz"
Mustafa Gurbuz, Başkan Muhittin Bocek'in Antalya Ozel Buyukşehir Ozel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ne ozel ilgi gosterilmesi hususunda talimatları olduğunu ifade etti. Merkezde pandemi onlemlerinin titizlikle uygulandığına dikkat ceken Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gurbuz, "Velilerimiz merkezimize gonul rahatlığıyla cocuklarını getirebilir. Her turlu onlemi alınmış şekilde eğitimlerimiz devam ediyor. Bugun de hem engel tanımayan kardeşlerimizin sorunlarına dikkat cekmek hem de onların toplumsal yaşama katılımını sağlamak acısından buradayız. Onlara cam sakızı coban armağanı niteliğinde Başkanımızın birer kupasını hediye ettik" diye konuştu - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı