Golbaşı Kaymakamı Mutlu Koksal, koylerde bulunan gezici EBA destek noktalarına denetim ve ziyarette bulundu.
Kaymakam Mutlu Koksal, ziyaretinde yaptığı acıklamada, Kovid-19 virusuyle mucadele ederek yaşamayı oğrenmeye calıştıkları bugunlerde eğitim-oğretimin de kesintisiz olarak ve hız kesmeden devam ettirilmesi gerektiğini ve ilcede bu kapsamda oğretmen ve oğrencileri uzaktan eğitimlerle de olsa buluşturarak, cocukların ve genclerin eğitim-oğretimlerinin sekteye uğramadan en guzel şekilde tamamlanmasına hep birlikte gayret ettiklerini belirtti.

İnternet altyapı ve teknolojik desteğe ihtiyacı olabilecek belde, koy ve mezralardaki oğrencilere teknolojik altyapı, gerekli ekipman ve donanımlarla anında cevap vermek icin azimle calıştıklarını kaydeden Koksal, "Bu calışmaların da guzel sonuclarını birer birer almaya başlıyoruz. Bu bağlamda ilimiz genelinde adeta bir eğitim seferberliği başlatarak gezici EBA destek noktalarının dizustu bilgisayarla ve mobil internet erişim cihazlarıyla donatılarak kurulmasında onculuk eden, eğitim-oğretim icin her zaman olduğu gibi gezici EBA destek noktaları projesinde de maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mahmut Cuhadar'a şukranlarımı arz ediyor, emeği gecen oğretmenlerimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emin Tezerdi