KOCAELİ'nin Korfez ilcesinde, Omer Ozalan (55) koronavirus tedbirleri kapsamında kapatılan kıraathanesini manava cevirdi.
Korfez ilcesi Camlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde Omer Ozalan, 3 yıldır işlettiği kıraathanenin koronavirus tedbirleri kapsamında kapanması uzerine iş yerini manava cevirdi. Evine ekmek goturmeye calıştığını soyleyen Omer Ozalan, "Evimize ekmek goturmeye calışıp kimseye muhtac olmamaya calışıyoruz. Boylece iş yerimi manava cevirdim. Ulke olarak zor durumlardan geciyoruz. Vatandaş olarak buna katlanmak zorundayız. Bir tarafa gidip de dilenmiyoruz ve onurumuzla mucadele ediyoruz. Ayakta durmaya calışıyoruz" dedi.Bazı esnafın kendisini şikayet ettiğini ifade eden Ozalan, "Eskiden TIR şoforluğu yapıyordum ve bir ayağımı kaybettim. Kahvemiz tamamen manava dondu. Eşimiz ve dostumuz yardımcı olmak amacıyla alışveriş yapıyorlar. Harclığımızı cıkartıyoruz. Bazı esnaf, kıraathanenin manav olması nedeniyle şikayette bulundular. Neticede biz devam ediyoruz, ekmek paramızı cıkartmaya calışıyoruz" diye konuştu.