Dunya Engelliler Gunu,
Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık gunu. Bu gunde dunya capında organizasyonlar duzenlenmektedir. Hukûmet desteği ve sivil
toplum organizasyonlarıyla birlikte bu gunun kutlanması ceşitlilik gostermektedir. Her yıl bu gun icin değişik bir tema edinilmektedir. Peki, Dunya Engelliler Gunu mesajları: En anlamlı, iyi, guzel, resimli Dunya Engelliler Gunu mesajları nelerdir?
[h=3]DUNYA ENGELLİLER GUNU MESAJLARI![/h]Engelli bir birey olmak sorunlar oluştursa da, en buyuk sorun engelliye engel olma sorunudurTohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir.Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz.En buyuk engel, engellenmektir.

"3 Aralık Dunya Engelliler Gunu'nun, ulkemizdeki ve dunyadaki tum engelli kardeşlerimiz icin hayırlara vesile olmasını diliyorum.""Bugun vesilesiyle engelleri dolayısıyla karşılaştıkları gucluklerden yılmadan, azimle calışan, kararlı duruşları ve cabalarıyla hepimize guc veren kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirterek 3 Aralık Dunya Engelliler Gununu kutluyor ve kendilerine aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum."Ozel eğitim olmadan cağdaş eğitim olmaz.Hayat bizim icimizde biz hayatın icindeyiz.Engel değil destek olun.Engelliye avuc actırmayalım.

Engelli olmak kusur değildir.En buyuk engel, engellenmektir.Ne oldum değil, ne olacağım demeli.Engelsiz Yaşam Hepimizin Elinde."Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.""Sevgi varsa, engel yoktur! Engelliler Gunu Kutlu Olsun.""Engeller engelliler icin engel değil, engelliler icin en buyuk engel biziz."