BURNU KIRILAN DHA MUHABİRİ: BİZLER GAZETECİYİZ
Bursa'da, 2 arkadaşlıyla birlikte kısıtlamayı ihlal eden Suleyman Satılmış'ın yumruklu saldırısına uğrayan DHA muhabiri Mehmet İnan, "Burnum kırılmış ama ben farkında değildim. O sırada baygınlık gecirdim. Bizler gazeteciyiz. Halkın haber alma ozgurluğunu temsil eden kişileriz. Cok uzucu bir olay" dedi.
Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İnan, "İhbar geldiğinde, muhabir arkadaşım İsmail Hakkı Seymen ile birlikte olay yerine gittik. Genclerin yaptığı hareketler ve davranışlarından dolayı haberi cekmeye karar verdik. İsmail kamerayla kayıt almaya başlayınca karşımızdaki grup hareketlenmeye başladı. İsmail'in uzerine yuruduler. Ben de o sırada İsmail'e saldırmalarını engellemek icin tutmaya calıştım. Bu sırada arkadan beni biri ittirdi. O sırada benim tuttuğum kişi bana yumruk atmış" diye konuştu.'SALDIRIYI KINIYORUM'Aldığı yumruk darbesinden sonra baygınlık gecirdiğini belirten İnan, "Yumruk attıktan sonra direkt yere duşmuşum. Gerisini cok hatırlamıyorum. Burnum kanıyordu. O sırada baygınlık gecirdim. Hastaneye gittiğimde burnumun kırıldığını ve şekil bozukluğu olduğunu oğrendim. Hastane calışanları mudahale ettiler. Şu an evdeyim, dinleniyorum. Olmaması gereken bir olay. Bizler halka haber sunuyoruz. İnsanlar haber izlemek icin televizyon karşısına geciyor. Saldırıyı kınıyorum. Olmaması gereken bir olay" dedi.

Semih ŞAHİN- İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Semih ŞAHİN