ANTALYA'da kimliği belirsiz şupheli, penceresinin kilidini kırıp girdiği camide, klimanın bakır borularını caldı. Hırsızlık anı caminin guvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Olay, Kepez ilcesi Şelale Mahallesi'nde bulunan Ahmet Bilgin Cami'nde meydana geldi. Caminin pencere kilidini kırarak iceriye giren kimliği belirsiz şupheli, klimanın bakır borularını caldı. Hırsız, kırdığı pencerenden dışarı cıkarak, gozden kayboldu. Hırsızlık anı, caminin guvenlik kameralarınca anbean kaybedildi. Klima borularının calındığını fark eden cami gorevlileri, durumu ekiplere bildirdi. Polis, şuphelinin yakalanması icin calışma başlattı.

'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'Caminin kadınlar bolumunde meydana gelen hırsızlığın maddi zararının yaklaşık 4 bin lirayı bulduğunu soyleyen imam Basri Karaboğa, hırsızın iceride ayakkabısıyla dolaşmasının kendilerini uzduğunu soyledi. Karaboğa, "Akşam namazı icin camiye gelmiştim. Hırsızlığı fark ettim. Goruntuleri inceleyince bakır boruların calındığını fark ettim. Polise şikayetci olduk. Kendilerine kul hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Bulent TATOĞULLARI