Tedavi gorduğu Manisa Şehir Hastanesi yoğun bakım unitesinde korona viruse (Covid-19) yenik duşen Kula İlce Milli Eğitim Muduru Adem Sumen, Covid-19 tedbirleri kapsamında duzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Gectiğimiz gunlerde temaslı olarak karantinadayken belirti gostermesi ile birlikte test yaptıran ve test sonucunun pozitif cıkmasının ardından tedavi altına alınan Kula İlce Milli Eğitim Muduru Adem Sumen, sevk edildiği Manisa Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Sumen icin, oğle namazı oncesinde Covid-19 tedbirleri kapsamında cenaze toreni duzenlendi. Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım'ın da katıldığı cenaze toreni, Suleyman Şah Camii'nde duzenlendi. Cenaze namazı oncesinde konuşan Kaymakam Kemal Duru, calışma arkadaşını kaybetmekten dolayı cok uzuntulu olduğunu dile getirdi. Goreve geldiği gunden bu yana eğitim alanında nice başarılara attıkları imzaların altına Milli Eğitim Muduru Adem Sumen'in cok emeği olduğunu soyleyen Kaymakam Duru, Sumen'e Allah'ran rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Kaymakam Duru'nun konuşmasından sonra kılınan cenaze namazının ardından Sumen, gozyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından Kula Kaymakamı Kemal Duru da, camii onunde acılı aile birlikte taziyeleri kabul etti.

Duzenlenen cenaze torenine, Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, Kula Belediye Başkanı Huseyin Tosun, siyasi parti ilce başkanları, belediye meclis uyeleri, okul mudurleri, Milli Eğitim personelleri, oğretmenler ve Sumen ailesinin yakınları katıldı. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı