TOKAT'ın Başciftlik ilcesinde ipe dolanan Turk ve Azerbaycan bayraklarını kamyonun uzerine cıkarak duzelten kişiyi cep telefonu kamerasıyla goruntuleyen Mutlu Aymak, "İşte devlete, millete, bayrağa hizmet etmek oyle zannedildiği kadar zor değil, bu kadar kolay. Allah razı olsun. Bir millet, iki devlet. Yaşasın Azerbaycan, yaşasın Turkiye" dedi.
İlce merkezi İhsan Şen Bulvarı'ndaki karayolunda iki ağac arasına asılan Turk ve Azerbaycan bayraklarının ipe dolandığını goren bir kamyon surucusu, aracı durdurdu. Yol ortasında duran kamyonda yolcu olarak bulunan kişi kamyonun kupasının uzerine cıkarak, ipe dolanan Turk ve Azerbaycan bayraklarını duzeltti. Kamyon daha sonra bolgeden uzaklaştı. Bu anları bayrakları oraya asan Mutlu Aymak cep telefonu ile goruntuledi.
'ALLAH RAZI OLSUN'Video cektiği sırada bayrakları duzeltenlere teşekkur eden Mutlu Aymak, "Şehir dışındaydım, cenaze icin yeni geldim. Bayrağını, devletini seven ağabeylerimiz bayrağımızı yeniden dalgalandırıyorlar. Dolanmıştı, actılar. Bu da beni cok mutlu etti. İşte devlete, millete, bayrağa hizmet etmek oyle zannedildiği kadar zor değil, bu kadar kolay. Allah razı olsun. Bir millet, iki devlet. Yaşasın Azerbaycan, yaşasın Turkiye" dedi.