Faili mechul cinayetler ve kayıpların yanı sıra bircok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkca soz ettiren, Hafta ici her gun seyirciyi ekran başına kilitleyen Muge Anlı ve ekibi, uzerinde calıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tum yaşamını ortaya cıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...
[h=3]KEREM DURUR KİMDİR?[/h]Kerem Durur, 2016 yılında 74 yaşında ortadan kaybolmuştur.
[h=3]MUGE ANLI KEREM DURUR OLAYI NEDİR?[/h]2016 yılında Antalya'da kaybolan 74 yaşındaki Kerem Durur'un cocukları, babalarının başına ne geldiğini oğrenmek icin Muge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Olduğunden şuphelenilen Durur'un başına ne geldiği tespit edilmeye calışılırken birliktelik yaşadığı Resime Donmez hakkındaki detaylar dehşete duşurdu.
Evliyken ilişki yaşadığı Resime Donmez Durur'un kaybıyla ilgili baş şupheli olurken, canlı yayında anlatılanlar kan dondurdu. Evlerinin yakınında yer alan lağım cukurundan da kemiklerin cıkması uzerine şu muhabbet yaşandı:
'Doğurduğun cocuğu mezarlığa gomduğun doğru mu değil mi?' sorusuna yanıt veren Resime Donmez, "Hangi cocuğu mezara gommuşum? Hani nerede?" diye konuştu. Donmez, "6 aylık bebek olmuş, tandıra girmiş. Ben evde değildim. Geldiğimde baktığımda dumanlar cıkıyordu. Tandıra atmışlar." diye konuştu.
Muge Anlı'nın "6 aylık bebek tandıra nasıl gidecek?" sorusuna da yanıt veren Resime Donmez, "Evde değildim. Beşik orada, tandır burada… Gidemez ki… 20 saat sonra geldim. Geldiğimde dumanlar cıkıyordu. Benim kayınbabamın kardeşi, yeğeni, gelini hepsi oradaydı." dedi.
6 aylık bebeği tandıra kimin attığını bilmediğini iddia eden Resime Donmez, "Geldim, kadını sacından cektim. 'Cocuğumu tandıra sen attın.' dedim, o da 'Ben atmadım.' dedi" şeklinde konuştu.
[h=3]MUGE ANLI KEREM DURUR BULUNDU MU?[/h]Kerem Durur'a ne olduğu henuz belli olmadı. Televizyon kanalına isimler bağlanmaya devam ediyor.
Tandır meselesine de acıklık getiren Muge Anlı, "Şunu anlatıyor; biz evdeydik. Cocuk 6 aylıktı, beşikte duruyordu. Evin icinde de tandır vardı. Kayınbabamda beni eşeğe gondermişti. Eve geldiğimde tandır yanıyordu, benim bebeği de icinden cıkarmışlardı. Bebek tandırın icine duşmuş." ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili canlı yayına telefonla Resime Hanım'ın eski eşinin kızı da şu ifadeleri kullandı:
"O Resime denen kadından her şey beklenir. Onun sorumsuzluğu yuzunden bunlar oldu. Neden 2 cocuğunu bırakıp gitti? Resime Hanım yalan soyluyor. Benim babam madem akıl hastasıydı neden evlendi onunla? Neden cocuk yaptı? Bebeğin tandıra atılması Resime Hanım'ın sorumsuzluğudur." dedi.
Tandır cinayetiyle ilgili konuşan Halil Durur şunları soyledi:
"Ben oyle bir duyum aldım. Babama kacmadan once cocuğunu tandıra atıp yaktığını soyleyenler vardı. 40 yıl once olan olay… Kocası sağken babama kactı bu kadın."
Reime Durmuş'un eşi oldukten sonra birlikte olduğu kişiyle de eşinin evini sattığı anlaşıldı.
[h=3]RESİME DONMEZ ACIKLAMALARI NELER?[/h]Ote yandan, programın bugun yayınlanan son bolumunde Resime Donmez'in Van'ın Erciş ilcesinde bir cocuğunun da boğularak olduğu ortaya cıktı.