MHP İl Başkanı İsmail Candemir'i ziyaret eden Eskişehir OSB Başkanı Nadir Kupeli, Eskişehir'e yeni yatırımlar kazandırılması icin yoğun gayret gosterdiklerini soyledi.
Başkan Kupeli, yonetim olarak bolgenin gelecek 50 yılını planladıklarını aktararak, "Organize Sanayi Bolgesinin gelecek 50 yıl icerisinde neye ihtiyacı olacak hep bu amacla duşunuyor, calışmalarımızı ve yatırımlarımızı buna gore yapıyoruz" dedi. Eskişehir Organize Sanayi Bolgesi (EOSB) Yonetim Kurulu Başkanı Nadir Kupeli, Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir'i ziyaret etti. Gercekleşen ziyarette Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Sarac, Yonetim Kurulu Uyesi Yavuz Ayva ve MHP Odunpazarı İlce Başkanı Mustafa Komar yer aldı.
"Amacımız eser bırakmak"
Ziyarete ilişkin konuşan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Kupeli, "Gectiğimiz hafta başkanımız ekibiyle birlikte bolge mudurluğumuzu ziyaret etmişti. Bugun de biz iade-i ziyarette bulunmak istedik" dedi. Eskişehir Organize Sanayi Bolgesi'ne yeni yatırımlar kazandırılması noktasında yonetim olarak yoğun gayret gosterdiklerini ve bu sene son 10 yılın yatırım rekorunu kırdıklarını soyledi. Başkan Kupeli, Eskişehir OSB'nin gelecek 50 yılını planladıklarını ve bu doğrultuda proje geliştirdiklerini aktararak, "Eskişehir OSB olarak amacımız eser bırakmak, devraldığımız bayrağı cok daha yukarılara taşımak. Bu duşunce doğrultusunda calışmalarımızı surduruyoruz. Goreve geldiğimiz gunden bugune onemli yatırımları ekip arkadaşlarımla birlikte calışarak hayata gecirdik, bunlardan en onemlisi ise 25 yıldır sanayimizin hayalini kurduğu Ozel EOSB mesleki ve teknik lisesini hayata gecirdik. OSB'mizi buyutmek, yeni yatırımcı cekmek adına 4 milyon 840 bin metrekarelik bir alandan oluşan 1. Gelişme Bolgemizde calışmalarımız tum hızıyla suruyor. Organize sanayi bolgesinin sadece fabrikadan ibaret olmadığı duşuncesiyle yola cıktığımız Yaşam Merkezimizde buyuk yol kat ettik. Burada yer alan birimlerin inşaatları hızla suruyor. Eskişehir OSB yonetimi olarak butun projelerimizi gelecek 50 yıllık donemi goz onune alarak planlıyoruz. Organize Sanayi Bolgesinin onumuzdeki 50 yıl icerisinde neye ihtiyacı olacak hep bu amacla duşunuyor ve tum yatırımlarımızı buna gore planlıyor ve yapıyoruz" diye konuştu.
Eskişehir'in gelişimine katkı sunmalıyız
MHP İl Başkanı İsmail Candemir ise, Başkan Kupeli ve ekibinin Eskişehir Organize Sanayi Bolgesini buyutmek ve yeni yatırımcı kazandırma noktasında yoğun bir gayret gosterdiğini belirtti. MHP Eskişehir İl Teşkilatı olarak, gayelerinin Eskişehir'in her yonden ozellikle de sanayi ve ticaret yonunden daha da gelişmesinin onunu acmak olduğunu aktaran Candemir, "Biz siyasetciler olarak Eskişehir'imizin onunu acmak ve gelişimine olanak sağlamak durumundayız. Eskişehir'imize nasıl yeni yatırımlar kazandırırız derdindeyiz. Şehrimize faydası olan her işte bizde varız ve size yardımcı olmaktan buyuk mutluluk duyarız" diye konuştu. Candemir ziyareti icin Başkan Kupeli, Başkan Vekili Sarac ve Yonetim Kurulu Uyesi Ayva'ya teşekkur etti. - ESKİŞEHİR