2020 yılında yapılan tum anketlerde zirvede yer alan Nazilli Belediye Başkanı Kurşat Engin Ozcan, son olarak Kasım ayı anket sonuclarına gore İYİ Partili belediyeler arasında 1'inci oldu.
Bu yıl icerisinde pek cok araştırma şirketinin anket sonuclarında en başarılı belediye başkanları arasında zirvede yer alan Nazilli Belediye Başkanı Kurşat Engin Ozcan, Kasım ayı anket sonucuna gore İYİ Partili belediyeler arasında 1'inci oldu.

Henuz yayınlanmayan anket sonuclarını sosyal medya hesabı uzerinden yaptığı analizlerle paylaşan Anket Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Ozkiraz; "İYİ Parti 3-4 tane buyuk ilcede secim kazandı. Toplamda ise 20-21 ilcede secim kazanabildi. Nufusu 50 bini gecen İyi Partili belediyeler icerisinde bizim bugune kadar anketimize takılmış sonuclardan birkacını paylaşmak istiyorum. İYİ Parti'nin daha fazla belediye kazanması durumunda neler yapabileceğini daha net gorebilirim. Orneğin Aydın'ın Nazilli ilcesi yuzde 48.3 oranında aldığı oy ile İYİ Parti tarafından kazanılmış. Bizim yaptığımız son ankette bugun secim olsa Nazilli'de İYİ Parti Adayı ile birlikte Millet İttifakı'nın oy oranı yuzde 60.8 olacakmış. Samsun İlkadım ilcesinde yuzde 50.9 iken bugun secim olsa 53.90'a yukselmiş, İzmir'in Tire ilcesinde ise 46.5 iken bugun 53.6 oy alacakmış. İYİ Parti'nin kolay olculebilir nufusu 50 binin ustundeki uc ilcede de oy oranını cok ciddi şekilde artırmış. O halde İYİ Parti daha cok yerel yonetim alsaydı oy oranı daha cok da artırabilirdi" ifadelerine yer verdi. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı