Sorumluluk alanındaki tum yolları, doğalgaz, atıksu, yağmur suyu drenajı gibi calışmalar tamamlandıktan sonra program dahilinde yenileyen Muratpaşa Belediyesi, pandemi surecinde de calışmalarını surdurdu. Muratpaşa Belediyesi'nce 2016 yılında hizmete acılan asfalt plenti, 4 yıl icinde toplam 695 bin 640 ton 305 kilogram sıcak asfalt uretti.
Deneme uretiminden sonra 19 Mart 2016'da hizmete acılan Muratpaşa Belediyesi asfalt uretim tesisi, 4 yıl icinde toplam 695 bin 640 ton 305 kilogram sıcak asfalt uretti. Uretilen bu asfaltla Muratpaşa'da yollar program dahilinde yenilendi. Uretilen bu asfaltla son olarak Muratpaşa Mahallesi'ndeki tum yollar yenileniyor.

Pandemi surecinde de uretime ara vermediklerinin altını cizen Muratpaşa Belediye Başkanı Umit Uysal, "Biz kamu kaynağının, son kuruşuna kadar kamu yararına, verimli olarak kullanılması icin calışıyoruz. Hem maliyet hem de hızlı temin icin kendi uretim tesislerimizi kurduk. 2016'da hizmete actığımız asfalt uretim tesisimiz; 4 yıl icinde toplam 695 bin 640 ton 305 kilogram sıcak asfalt uretti. 2020 yılı icinde ise bu olağanustu koşullara rağmen 89 bin 297 ton 975 kilogram sıcak asfalt urettik" dedi. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı