"İki taraf icin de zor ve guzel bir mac olacak"
"İnşallah ben gol atmaya, takım da kazanmaya devam eder"
Olgucan KALKAN - Kaan ULKER/ İSTANBUL,- Kasımpaşa'nın Bosna Hersekli golcu oyuncusu Armin Hodzic, Super Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş macıyla ilgili, "Beşiktaş'ın Başakşehir ve Fenerbahce maclarını seyrettim. O iki macta oldukca iyi ve formda bir goruntu verdiler. Ben yarın iki taraf icin de zor ve guzel bir mac olacağını duşunuyorum" dedi.

Yeni teknik direktoru Fuat Capa yonetiminde cıktığı ilk macında Genclerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Kasımpaşa, Super Lig'in 11'inci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak.Genclerbirliği karşısında attığı iki golle takımının galibiyetinde onemli rol oynayan Bosna Hersekli Armin Hodzic de, Beşiktaş karşısında takımının en onemli silahı olacak. Ulkesinin milli takımında da forma giyen Hodzic'in Super Lig'de gol attığı 2 macta da Kasımpaşa mağlup olmadı.Son Genclerbirliği macında takımının attığı iki golde imzası olan Hodzic, Demiroren Haber Ajansı'na ozel yaptığı acıklamada, "Bununla ilgili cok mutluyum. İnşallah ben gol atmaya, takım da kazanmaya devam eder" diye konuştu."İKİ TARAF İCİN DE ZOR VE GUZEL BİR MAC OLACAK"Beşiktaş'ın maclarını takip ettiğini ifade eden Hodzic, "Beşiktaş'ın Başakşehir ve Fenerbahce maclarını seyrettim. O iki macta da oldukca iyi ve formda bir goruntu verdiler. Ben yarın iki taraf icin de zor ve guzel bir mac olacağını duşunuyorum. Biz mac mac ilerliyoruz. Oynadığımız her macı kazanmak istiyoruz. Bu mac ozelinde de elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Olgucan KALKAN