Cuma gunu geldi! Mubarek anlardan cuma gunu, tum Musluman dunyası camilerde cuma namazı icin saf tutuyor. 4 Aralık anlamlı Cuma mesajları ve resimli Cuma mesajlar! Dualar ve ibadetlerle gecen bugun, ozel dualı cuma mesajlarıyla sevdiklerinizi gulumsetin. Watsapp Instagram Facebook Cuma mesajları!
WATSAPP INSTAGRAM FACEBOOK CUMA MESAJLARI
"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ummet cıkar, bize ibÂdet usûllerimizi goster, tevbemizi kabul et. ZîrÂ, tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ile…
Şuphesiz biz yeryuzunde olan şeyleri, onun uzerinde ziynet/sus yaptık. Boylece insanların hangisinin amel bakımından daha guzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.
İnsanın bu dunyaya gonderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mubarek olsun.
Rabbimiz! Bize katından rahmet gonder ve bize icinde bulunduğumuz durumdan bir cıkış yolu goster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel'Alemin. Dualarımız kabul cumamız mubarek olsun…
Bir dua gonderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda dunyanız barış dolu olsun. Allah"ın selamı uzerinize olsun. Hayırlı cumalar dilerim.
Bugun her zamanki gibi bayram olsun, huzunler donuşsun sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mubarek Olsun!
Duaların geri cevrilmeyeceği bu mubarek gunde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ..Hayırlı Nurlu Cumalar.
Cuma gunu yapılan ibadetlere, başka gunde yapılanların, en az iki katı verilir. Buna karşılık, Cuma gunu işlenen gunahlar da iki kat yazılır. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
Ben, beni seven ummetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ummeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.
Cuma gunu gunah işlemeden selÂmetle gecerse, diğer gunler de selÂmetle gecer.. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
[h=3]4 ARALIK ANLAMLI CUMA MESAJLARI[/h]İnsan yeşil yapraktır, solup gideceği yer kara topraktır. Maksat yazı yazmak değil, boyle mubarek bir gunde dostları hatırlamaktır. Hayırlı Cumalar.
OyIe bir dua et ki gunahın tovbenin buyukIuğunden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değiI; sen nefsini yakasın. HayırIı CumaIar.
Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah'a acıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yuruğimde ve duamdasınız.Cumanız mubarek olsun..
Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.
Butun guzeliklerin kilidini kendinde bulunduran "Rabbim" Hakkımızda en hayırlı kilitleri ac… Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşallah…
Du Aşktır, Du Huzurdur, Du Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...
Dunyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El acıp dua etiğin her şey bugun kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.
Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar!
Mubarek Cuma gunu yapılacak ibadetlere, diğer gunlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise ,Cuma gunu yapılan gunahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gununu en hayırlısı ile gecirmek dileğiyle cumanız mubarek olsun.
Ey insanlar! gaflet uykusundan uyanın!bekliyor bizi bu dehşeti gunler… tevbe edin kardeşler… ALLAH BELKİ AFFEDER..hayırlı cumalar.
Cuma gunu tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş." Allah Cumanızı Kabul ve Mubarek Eylesin...
Ey iman edenler, cuma gunu namaz icin cağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin icin daha hayırlıdır. (Cuma Suresi – 9)
"Gunlerinizin en faziletlisi cuma gunudur. Bu sebeple o gun bana cokca salÂtu selÂm getiriniz; zira sizin salÂtu selamlarınız bana sunulur."
Melekler daima duacınız olsun. Yureğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatcimiz olsun. Cumamız mubarek olsun.
Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gunune inanırlar, iyiliği emreder, kotulukten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114)
Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulunun aleyhisselam sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, omrumuzu nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.
[h=3]RESİMLİ CUMA MESAJLAR![/h]Allah'tan bir dua gibi Peygamberden bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar
Allah'ım! Gunahlarımın hepsini kucuğunu ve buyuğunu ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikÂrını bağışla. (Hadis-i Şerif/Muslim) Hayırlı cumalar…
Allah olmeden once tevbeyi, olum anında şahadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini gostermeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.
Bir dua gonderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda dunyanız barış dolu olsun. Allah"ın selamı uzerinize olsun. Hayırlı cumalar dilerim.
Nasıl yaşarsan oyle olursun. Oyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!
Hic kimse kendisi icin gizlenen mujde ve mutluluğu bilemez(Secde S. 17.Ayet) Rabbimin mujdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.
Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine guvenimden, her şey kudretinden, icimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme uzerimizden! Amin. Cumanız mubarek olsun.