Bursa'da caddede kucağında 1 yaşındaki cocuğuyla yuruyen kadına 20 kopek saldırdı, cocuğuyla olumden donen kadın o anları gozyaşlarıyla anlattı.
Olay Calı Mahallesi Papatya Caddesinde meydana geldi. Evinden 200 metre aşağıdaki annesine cocuğuyla gitmek icin cıkan Bilge Bircan Bingol, kucağında cocuğu Evren Bingol ile yuruduğu esnada sokakta başı boş gezen 20 tane kopeğin saldırısına uğradı. Kopeklerle uzun sure mucadele eden genc kadın bu esnada kucağındaki 1 yaşındaki cocuğunu kucağından beton zemine duşurdu. Kafa ustu beton zemine duşen minik cocuk olumden dondu. Cocuğun yuzu duşmenin etkisiyle morluklar icinde kaldı. Kadın cevredeki vatandaşların mudahale etmesiyle 20 kopeğin saldırısından kurtulmayı başardı. Buyuk şok yaşayan ve cok korkan genc kadın o anları gozyaşları icinde anlattı.
Evden annesine gitmek icin cıktığını ifade eden Bilge Bircan Bingol, "Mahallemizde cok fazla başı boş kopek var, defalarca muracaat etmemize rağmen herhangi bir tedbir alınmadı. Ben kucağımda cocuğumla yururken caddenin ortasında birden 20 tkopeğin saldırısına uğradım. 20 tane kopekle başı cıkmak mumkun değil. Ben ederken cocuğumu elimden kaldırıma duşurdum. Cocuğumun yuzu carpmanın etkisiyle morardı. Bize daha once de kopek saldırdı. Bu ikinci saldırı. Biz cocuğumla birlikte olumden donduk, bir an evvel bu başı boş kopeklere care bulunsun" dedi. - BURSA