Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak kaleme aldığı yeni yazısında keneviri yeniden gundeme getirdi. Dilipak'ın "Ben sağlığımı nasıl koruyorum?" başlıklı yazısında, "Sabah kalkınca, mesela birkac damla ağzıma cay ağacı yağı ve karanfil yağı alıyorum. Sonra gece boyu bir bardak suda bekletilmiş ceviz, sirkeli, limonlu bal şerbeti iciyorum. Bu arada bir kucuk fincan, limon suyunda bekletilmiş ezilmiş sarımsak iciyorum. Doğranmış ve zeytinyağında bekletilmiş bir incir ve zeytinyağına damlatılmış D vitamini alıyorum" ifadelerini kullandı.
[h=3]KULLANDIĞI URUNLERİ ANLATTI[/h]Dilipak yazısının devamında, "Yine zeytinyağında bekletilmiş kekik zahterimiz var sabah kahvaltısında. Zeytin yaprağı cayımız Osmaniye'den geliyor. Kekik, Adıyaman ve Denizli'den. Ummudiye, corek otu, kekik yağı, birkac antiviral yağın zeytinyağda tutulan ve sprey şeklinde kullanılan gıda destek urununu sıkıyorum boğazıma. Dışarı cıkarken Hekimzade'nin "Hekvir" diye anti viral bir jel şeklinde ağızda patlatılan bir gıda takviyesi var" dedi.

[h=3]"EN COK İHTİYACIMIZ OLAN KENEVİRDEN UZAĞIZ"[/h]Dilipak'ın yazısının en dikkat ceken bolumu ise keneviri yeniden gundeme getirdiği satırlar oldu. Dilipak, "Ne yazık ki, yasal engeller sebebi ile boyle bir zamanda en cok ihtiyacımız olan kenevirden uzağız" dedi.