DG Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile oynayacakları macla ilgili olarak, "Macta elimizden geleni yapacağımızı duşunuyorum. Bu karşılaşmada takımımıza guveniyoruz ve iyi bir sonuc alacağına inanıyoruz" dedi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Villarreal ile oynayacakları mac oncesi acıklamada bulundu. Otyakmaz, Villarreal macının zor gececeğini soyleyerek, takımda eksik futbolcuların bulunduğunu belirtti. Başkan Otyakmaz, "UEFA Avrupa Ligi'ne iyi başladık. Her ne kadar ilk macımızda 5-3 gibi bir mağlubiyet almış olsak da deplasmanda 3 gol atmamız bizim burada iyi işler yapabileceğimizin gostergesi. Fakat Covid pozitiflerin etkisiyle eksik cıktığımız ve one gectiğimiz karşılaşmada maalesef kırmızı kart butun oyun duzenimizi bozarak en onemli rakibimize karşı geri duşmemize, onlara avantaj sağlamasına sebep oldu. İki Karabağ karşılaşması da bizi olayın icinde diri olarak tuttu. Şimdi son iki onemli karşılaşmaya geldik. Hem 5-3'un rovanşında Villarreal ile karşılaşacağız ve diğer macta deplasmanda Maccabi Tel Aviv'e gideceğiz. Bu karşılaşma bizim icin cok onemli ama cok fazla sayıda Covid pozitifimiz olduğu bir doneme denk geldi. Bakalım, elimizden geleni yapacağımızı duşunuyorum. Birkac tane de geri donen arkadaşımız var, tedavileri biten ama formsuzluk durumları da soz konusu. Zor bir karşılaşma olacağını duşunuyorum" diye konuştu.
"Maca cok dar kapsamlı bir kadro ile cıkacağız"