Eşiyle birlikte korona virus tedavisi goren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bugun Hendek Belediye meclisine gonderdiği mesajla sağlık durumu ile ilgili son durumu paylaştı.
Korona virus tanısı konulmasının ardından tedavisine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilen Turgut Babaoğlu, tedavi surecine evinde devam ettiğini duyurdu. Kendisinin ve ailesinin aldığı tum tedbirlere rağmen salgına karşı koyamadığını belirten Başkan Babaoğlu, sağlık durumlarının iyi olduğunu Hendek Belediye Meclis uyeleriyle paylaştı. Mecliste mesajı okunan Babaoğlu sağlık durumuyla alakalı son gelişmeleri paylaşarak, "Malumunuz ben, eşim ve ailem aldığımız tedbirlere rağmen korona virus testimizin pozitif cıkması nedeniyle evimizde tedavi gormekteyiz. Cok şukur ki genel sağlık durumumuz iyidir. Bu vesileyle telefonla, mesaj yoluyla ve sosyal medyadan gecmiş olsun temennilerini ileten, dualarıyla bize guc tum herkese sonsuz teşekkurlerimizi sunuyorum. Canla başla mucadele eden sağlık calışanları başta olmak uzere tum herkesten Allah razı olsun. Buyuk bir fedakarlık sınavından gectiğimiz bu zor gunlerde yayılımı durdurmak icin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak zorundayız. Bu vesile ile meclis toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu nedeniyle tum engelli vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve hurmetlerimi sunuyorum. En kısa surede aranızda olmak umidiyle her birinizi Allah'a emanet ediyor, hastalarımıza acil şifalar" dedi. - SAKARYA