Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından oldurulmek istendiği iddiasıyla acılan dava Duzce'de goruluyor. Emre Aşık mahkeme icin adliyeye avukatı ile gelirken, iddianamede Yağmur Aşık'ın, Erdi Sungur'dan eşini oldurmesini istediğini, adam oldurup olduremeyeceğini test etmek icin de kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı. Erdi Sungur ifadesinde, Yağmur Aşık'ın kendisinden hamile kaldığını iddia etti.
Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile aracta beraberinde olan Erdi Sungur, gecen mart ayında Duzce'de yol uygulaması yapan jandarma aracına carparak kactı. Jandarma ekibi, olay yerinden kacan Erdi Sungur ve Yağmur Aşık'ı yakaladı. Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık'ın kendisinden Emre Aşık'ı oldurmesini istediğini iddia etti.

[h=3]"YAĞMUR'UN BANA YAPTIĞI TEKLİFİ KABUL ETMEDİM"[/h]Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Erdi Sungur, Yağmur Aşık'ın kendisine Emre Aşık'ı oldurmesi icin teklifte bulunduğunu, ancak kendisinin kabul etmediğini belirtti. Erdi Sungur ifadesinde Yağmur Aşık'ın Emre Aşık'ı oldurmek icin silah satın aldığını soyleyerek, "Ben Yağmur ile birlikte Emre Aşık'ı oldurmek icin herhangi bir plan yapmadım. Yağmur Aşık bana konuyu teklif ettiğinde de ben kabul etmedim. İstanbul'dan Duzce'ye geldiğimiz sırada bir dinlenme tesisini gectikten sonra yol kenarında durduk. Arkamıza bir arac geldi. Aracın arkasında bir kişi oturuyordu. Bu kişi bizi gorunce Yağmur'a beni kast ederek, "Bu mu?" diye sordu. Yağmur da, "Evet bu efendim" dedi. Aractaki kişi bana, "Emre olayını biliyorsun" dedi. Ben de "ne olayı" dedim. Bu kişi bana 'Yapabilecek misin, yurt dışına cıkacak mısınız?' diye sordu. Ben de boyle bir şey olmadığını soyledim. Daha sonra aynı kişi Yağmur'a "para hazır mı?" dedi. Yağmur da bir kısmının konuştuğu gibi hazır olduğunu soyledi. Sonra valizden icerisinde para olan poşeti cıkararak bu şahsa verdi. Daha sonra biz aracımıza binip Duzce'ye geldik. Yağmur ile goruştuğumuzde 200-300 bin lira civarında bir paradan bahsediyordu. Ben kesinlikle Emre Aşık'ın oldurulmesi konusunda herhangi bir plan yapmadım" dedi.