Sinop'ta telefon satışı yapan esnaf muşterisinin yolda bularak kendisine bıraktığı telefonu polise teslim etti.
Sinop'un Korucuk koyunde ikamet eden bir vatandaş yol kenarındaki dikenleri temizlerken cep telefonu buldu. Telefonu alan vatandaş once sahibini bulmak icin telefonu acıp aramalara bakmak istedi. Ancak telefon icinde sim kart olmadığını gorunce sahibinin bulunması icin telefon tamiri ve satışı yapan Fikri Damaroğlu'na getirerek telefonu yolda bulduğunu acılmadığını, sahibine ulaşamadığını soyleyerek bırakıp gitti. Esnaf Fikri Damaroğlu polis ekiplerini arayarak kendisine buluntu şupheli bir telefon bırakıldığını soyleyerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri S A20 model telefonu tutanak tutarak teslim aldı. Polis telefonun sahibini bulmak icin calışma başlattı.
Esnaf Fikri Damaroğlu yaptığı acıklamada, "Korucuk koyunde yol kenarında dikenleri temizlerken muşterim bulmuş. Telefonun sahibini bulmak icin telefonu acmaya calışmış, icinde simkart olmadığı icin acamamış ve telefonu bana getirdi bıraktı. Ben de polis ekiplerini arayarak telefonu kendisine teslim etim" dedi. - SİNOP