Teknik Direktor Ertuğrul Sağlam, "Ben inanıyorum ki kalan 6 macta en fazla puanı alıp ligin ilk devresini istediğimiz yerde yani ilk 2 icerisinde bitireceğiz" dedi.
Cumartesi gunu deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor macı hazırlıklarını surdurduklerini belirten Teknik Direktor Ertuğrul Sağlam, "Balıkesirspor karşılaşmasıyla alakalı hazırlıklarımız Tuzlaspor macının ertesi gunu başladı. Dolayısıyla mactaki yoğunluğu ortadan kaldırıp oyuncularımızı tekrar Balıkesirspor karşılaşmasına daha iyi hazırlamamız icin once rejenerasyon donemini gecirdik. Şimdi de yoğun bir şekilde cok kısa olmasına rağmen guzel antrenmanlarla devam ediyoruz" diye konuştu.
Daha iyi futbol oynayan ve iyi mucadele eden bir takım olduklarını belirten Ertuğrul Sağlam, "Daha iyi futbol oynayan, daha iyi mucadele eden, hem defansif anlamda futbolun gereklerini ortaya koyup hem de ofansif anlamda uretken bir takım olmaya başladık. Bunda ozellikle son birkac haftada oynayan takımın artık beraber oynama alışkanlığını da edinmesi bence biraz da bu oyunun daha istediğimiz gibi olmasını da sağladı. Gonul isterdi ki yeni transferlerimizin, butun oyuncularımızın bu oyuna katkı sağlaması ama hayatın her anında ozellikle futbolda bu turlu şansızlıklarla sık sık karşılaşabiliyoruz. Bu yuzden biz şu anda elimizde mevcut bulunan, sağlıklı olan, performansına ve takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularımızla da goturmeye calışıyoruz. Ligin ust sıralarındayız. O kadar şansızlık, sakatlık ve problemler yaşamamıza rağmen yukarılardan aşağıya duşmedik. Ben inanıyorum ki kalan 6 macta en fazla puanı alıp ligin ilk devresini istediğimiz yerde yani ilk 2 icerisinde bitireceğiz. Daha sonra da sakatlarımızın durumunu tekrar gozlemleyip, takımımızda eksik olan mevkiler yani bize şampiyonluk yolunda bir ust lige cıkmada bize daha fazla katkı sağlayacağına inandığımız, eksik gorduğumuz yerleri de doldurarak ikinci yarıya daha iyi bir Samsunspor olarak hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.