Ankara'nın Kecioren ilcesinde aralarında tartışma cıkan cift birbirini bıcakladı.
Edinilen bilgiye gore, Kecioren ilcesi Ballıkaya Sokak'ta Gulsem G. ile eşi Serkan G. (32) arasında tartışma cıktı. Yaşanan tartışma sırasında eşler birbirine bıcakla saldırdı. Korona hastası olduğu iddia edilen Gulsem G., eşi tarafından sağ bobreğinden bıcaklandı. Serkan G. ise karnından bıcaklanarak yaralandı. GATA Hastanesine kaldırılan Gulsem G.'nin hayati tehlikesinin olmadığı oğrenildi. Kecioren Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Serkan G.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği ve bilincinin kapalı olduğu oğrenildi.

Apartmanda duyduğu bağrışmalar uzerine polise ihbarda bulunan ciftin komşularından Tuncay Aydoğmuş, "Alt katta seslerin coğalmasıyla kapıyı actım. Dışarı cıktığımda 'Amca yetiş' diyerek bağırıyordu. Aşağı indim kadıncağız yerde yatıyor. Ben o arada Covidli olduğu icin uzerine de fazla gitmek istemedim. Bu arada da ambulansı ve polisi aradım. Fakat baktık ki kan var. 112 temiz bir bezle uzerine bastırın dedi. Dışarı cıktım, polisi ararken kocası aşağı doğru koşuyordu. Serkan diye peşinden bağırdım. Dedim herhalde sağlık ocağına gidiyor diye duşundum. Kocası da aşağıda yaralı bulunmuş" şeklinde konuştu.