MALTEPE'de engelli rampası yarım bırakılan ust gecit engelliler ve yaşlılar icin engel oluyor.Yarın Uluslararası Engelliler Gunu.. İstanbul'da engellilere bircok engel bulunuyor. Onlardan biri de Maltepe'de. Maltepe, D-100 Karayolu Kucukyalı mevkiinde bulunan Altıntepe Ust Gecidi'nde yapılan engelli rampası yarım kaldı. Gecidin bir tarafında engelli rampası bulunurken, diğer tarafında rampa ise yarım kaldı. Cevre sakinleri uzun suredir ust gecidin bu durumda olduğunu belirtti.
Yolun karşısına gecmek icin ust gecidi kullanan Engin Dinibutun "Biz bunu kac senedir cekiyoruz. Bir an evvel yapılmasını istiyoruz. Mesala pazar donuşu zorlanıyoruz. Birisi yardım etmeden pazar aracını merdivenlerden tek başıma zor indiriyorum.Tekerlekli sandalyeye mahkum olan engelli birisi kesinlikle inemez.Ben bu kadar zorlandıktan sonra o nasıl inecek " diye konuştu.Ust gecidi kullanan başka bir kişi ise, "Mantık hatası yapılmış herhalde. Buradan cıkıyorsunuz ama aşağıya inemiyorsunuz. Ust gecitten uculması gerekiyor herhalde. Bunun duşunulmesi gerekiyor " diye konuştu.