Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ve devletimizin şefkat elini uzattığı ilkokul dort ve orta okul oğrencilerinin hem okuyup hem yaşadıkları eğitim yuvasının cok farklı bir konuğu vardı.
Cocukların talebi uzerine yaklaşık kırk cocuğa Turk Milli Takımı ve dort buyuk takımın orjinal kulup formalarını hediye getiren Şair ve yazar, İyilik Hareketi Platformu oncusu Kasım Alper Ozdemir uc ayrı grup hÂlinde sosyal mesafe kurallarına uyarak cocuklarla okulun kultur salonunda buluşup onlara tek tek formalarını hediye edip onlara şiir okuyup sohbet etti.

"Oncelikle cocuklarımızın olduğu her yer cennettir diyerek sevgiyi ve iyiliği paylaşmaya devam ediyoruz" diyen Ozdemir, "Anadolu'da başlattığımız farkındalık projemiz en guzel şekilde iyilik hareketi dostlarının katkılarıyla devam ediyor. Oncelikle bu hareketin duyulmasına vesile olan butun basın kuruluşlarına ve internet medyasına teşekkur ediyorum. Daha evvel iki kez ziyaret ettiğimiz Şehit Polis Kemal Tosun okulumuza gelmeden evlatlarımıza sorduk neler istersiniz diye ? Onların da talebi forma oldu, Başta Milli Formamız olmak uzere, Galatasaray, Fenebahce, Beşiktaş ve Trabzon Spor koklu ve buyuk kuluplerimiz ile dunya futbol yıldızlarından Portekizli Ronaldo'nun ve Arjantinli Messi'nin formasını bile istekleri uzerine evlatlarımıza ceşitli hediyelerle takdim ettik. Bizlerde İngiltere'den Londra'da yaşayangonullulerimizden Turk Dunyası Dayanışma Platformu Başkanı Attila Abacıoğlu'na bu guzel hediyeler icin cok teşekkur ederken burada muhteşem bir ortamda kimsesiz cocuklarımıza bir baba, anne, abi, amca olan butun eğitimcilerimize ve bu kurumun calışanlarıyla okul mudurumuze de ayrıca şukranlarımı sunuyorum" dedi.