KUTAHYA'da, koronavirus nedeniyle evinde tedavi goren Ali Gunaydın'ın (69) aracının kaybolan plakası, yardım istediği polis ekiplerince evde işlemleri tamamlanarak cıkarıldı. Aracı kullanmaya başlayan Gunaydın'ın torunlarından Mehmet Aydemir, "Bu arac surekli bize lazım oluyor. Kendileri 14 gun once karantinaya girdiler. Anneannem Covid-19 tedavisi icin hastaneye gitmek zorunda kaldı. Dolayısıyla bu arac bize lazım oluyor" dedi.
Kutahya'da yaşayan Ali ve Nursel Gunaydın cifti, gorulen belirtiler uzerine yapılan Covid-19 testi pozitif cıkınca evlerinde tedaviye alındı. Rahatsızlanan Nursel Gunaydın ise 3 gun sonra hastaneye kaldırıldı. Ali Gunaydın kısa bir sure once aracının kaybolan plakasını evden cıkamadığı icin yenileyemeyince Kutahya Emniyet Mudurluğu'nden yardım istedi. Eve gelen Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Mudurluğu ekipleri Ali Gunaydın'ın resmi işlemlerini yaparak yeni plaka cıkardı.
'ONDAN BUNDAN ARABA İSTİYORDUK'Yardımına koşan trafik polislerine teşekkur eden Ali Gunaydın, "Arabanın plakasını kaybettik. Araba da lazım oluyor. Hanım da hastanede yatıyor, o da korona. Ondan, bundan araba istiyoruz. Torunlar gidiyorlar, eşya goturuyorlar oraya. En sonunda emniyete muracaat ettik. Allah razı olsun işimizi goruverdiler" dedi.'COK YAKINDAN İLGİLENDİLER'Gunaydın'ın torunu Mehmet Aydemir ise aracın kendilerine cok lazım olduğunu ancak plakası olmadığı icin kullanamadıklarını soyledi. Yardım istedikleri polis ekiplerinin işlemleri evde yaptığını anlatan Aydemir, "Bu arac surekli bize lazım oluyor. Kendileri 14 gun once karantinaya girdiler. Anneannem Covid-19 tedavisi icin bir hafta sonra hastaneye gitmek zorunda kaldı. Dolayısıyla bu arac bize lazım oluyor. Bir takım gunluk ihtiyacları gormek ve hastaneye gidip gelmek icin lazım oluyor. Aracın on plakası olmadığı icin biz bu aracı kullanamıyorduk. Bununla alakalı Emniyet Mudurluğumuz yardımcı oldu. Emniyet Mudurluğu'ne aracımızın plakası kaybolduğu icin muracaatta bulunduk. Kendileri sağ olsunlar cok yakın olarak ilgilendiler. Buraya dedemin evine bir ekip yonlendirip imzayı aldılar. Emniyet Mudurumuz Necmettin Bey ve Trafik Tescil Şube Mudurumuz Fatih Beye cok teşekkur ediyoruz" şeklinde konuştu.