Yetenek avcısı organizator Yunus Emre Bal, Almanya'da altyapı eğitimini alan ve Darıca Genclerbiliği'nden bu sene Bayrampaşaspor'a transfer olan 21 yaşındaki Alim Aykut Esgi'nin altyapısının sağlam ve geleceği parlak bir futbolcu olduğunu soyledi.
Almanya'nın futbolda altyapısının buyuk bir disiplin ve calışma prensibi uzerine kurulduğunu belirten Emre Bal, oyuncuların sadece gunluk antrenman programlarıyla değil, antrenman oncesinde ve sonrasında ek calışmalarla kendilerini surekli geliştirdiklerini soyledi. Bal, bu sene başında Bayrampaşaspor'a transfer olan yetenekli orta saha oyuncusu Alim Aykut Esgi'nin, Almanya'da futbol altyapı eğitimi almasının mental anlamda ciddi avantajlarına sahip olduğunu vurguladı.

Her futbolcunun kendi kariyerini duşunerek calışmasını ve ona gore atılımlar yapmasını ifade eden yetenekli futbolcu Alim Aykut Esgi de, "Almanya'da aldığım fiziksel eğitim dışında, genclere ozel vizyon odaklı eğitimlerle her zaman geleceğimiz icin bir hedef belirlemeye calışıyoruz. Hayallerimiz icin neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Ben de bir gun hayalim olan kuluplerde yer almak icin elimden geldiğinde calışmaya devam ediyorum" diye konuştu.