İstiklal Caddesi'nde polis ekipleri, maske ile sigara denetimi yaptı. Denetimler sırasında ilginc goruntuler ortaya cıktı. Goruntulendiğini fark eden bir kadın, maskesini indirerek kameraya opucuk attı. Diğer bir vatandaş ise, "Bir fırt cektim beni yakaladınız. Ben normalde sigara icmiyorum" demesi şaşkınlık oluşturdu.

Turkiye genelinde hayata gecirilen yeni korona virus tedbirleri uzerine harekete gecen Beyoğlu İlce Emniyet Mudurluğu ve Beyoğlu Belediyesi Zabıta Mudurluğune bağlı ekipler, Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi uzerinde denetim gercekleştirdi. Denetim kapsamında maske takmayan ve sigara icen kişilere para cezası kesildi. Maske kuralına uymayan vatandaşlar ilginc goruntuler oluşturdu. Basın mensupları tarafından goruntulendiğini fark eden bir kadın, maskesini indirerek kameraya opucuk attı. Diğer bir vatandaş ise eski boksor olduğunu soyleyerek polis ekiplerine tepki gosterdi. Ceza yememek icin direnen adam, "Bir fırt cektim beni hemen yakaladınız. Ben normalde sigara icmiyorum" demesi şaşkınlık oluşturdu. - İSTANBUL