İZMİR'in Beydağ ve Selcuk Belediye başkanları, sosyal medya hesaplarından yaptığı acıklamada koronaviruse yakalandıklarını duyurdu.
Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada koronavirus test sonucunun pozitif cıktığı, durumunun iyi olduğunu belirtti. Yılmazlar acıklamasında, "Bugun yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif cıktı, genel sağlık durumum iyi olup bu surecte evde karantinada olacağım. İlgi gosteren, arayan, soran, mesaj gonderen herkese teşekkur ediyorum. Sağlığınıza, maske, mesafe ve hijyen onlemlerine lutfen cok dikkat edin. Bu gunleri moral bozmadan birlikte atlatacağımıza inancım tam. Ayrıca tum hastalarımıza acil şifalar diliyor ve sağlık calışanlarımıza ozverili calışmalarından dolayı teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı.

İLK TESTİ NEGATİF CIKMIŞTI, İKİNCİSİ POZİTİF CIKTIOte yandan, gecen gunlerde Selcuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in eşi Gokhan Sengel'in koronavirus testi pozitif cıktı. Bunun uzerine test yaptıran Başkan Sengel'in test sonucu ise negatif cıktı. Yaklaşık 14 gunluk karantina suresinin dolması ile birlikte tekrar test yaptıran Selcuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in testi bu kez pozitif cıktı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Bugunler de gelip gececek, moral bozmak yok. Bizler calışmaya devam edeceğiz. Aynı enerjiyle, aynı şevkle tekrardan yollara cıkacağız. Sonucum pozitif cıktı ancak ben de pozitifim. Maske, mesafe ve hijyene cok dikkat edin" ifadelerinde bulundu.