Kastamonu'da bobreklerinde ortaya cıkan tumore karşı verdiği yaşam mucadelesinde tup bebek sahibi olması tavsiye edilen Bahriye Camyaran Erol icin yardım kampanyası başlatıldı.
Kastamonu'da cocukluk doneminde Serebral Palsi hasatlığına yakalanan, 8 yıl once de losemi hastalığını yenen yuzde 80 bedensel engelli Bahriye Camyaran Erol (42), son olarak bobreklerinde ortaya cıkan tumore karşı yaşam savaşını surduruyor. Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden bir cocuk annesi Bahriye Camyaran Erol'a yaklaşık 1 yıldır tedavi gorduğu Bolu Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, tup bebek sahibi olması tavsiye etti. Yaşadığı hastalıklardan oturu yumurta rezervinde azalma olan ve normal koşullarla hamile kalamayan Bahriye Erol, gerekli olan tup bebek tedavisi icin hayırseverlerin yardımlarını beklediğini acıkladı. İhlas Haber Ajansı tarafından yardım talebi kamuoyuna duyuran Erol icin harekete gecen Kastamonu Valiliği, yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bir banka şubesinden yardım hesabının acıldığı, hayırseverlerin desteklerinin beklendiği acıklandı.

"NORMAL HAMİLELİK OLMADIĞI İCİN TUP BEBEK YAPILMASI GEREKİYOR"