İnternet uzerinden goruntulu goruşme uygulaması uzerinden derse giren oğrencilere derslerine konuk olan konuk olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, oğrencilerle sohbet edip başarılar diledi.
Darıca Belediyesi'nin duzenlediği Universite Hazırlık Kurslarına korona virus tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge sonrası ara verilirken oğrencilerin mağdur olmaması icin uzaktan eğitim calışması başlatıldı. İnternet uzerinden uzerinden canlı olarak duzenlenen derslerde oğrenciler uzman oğretmenlerle karşılıklı soru cevap yoluyla iletişim kurarak derse katılabiliyor. Darıca Belediyesi'nin Universite Hazırlık Kurslarına kayıtlı yaklaşık 130 oğrencinin katıldığı canlı dersler ile oğrenciler evlerinde dershane ortamında eğitim imkanı buluyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da surpriz yaparak cevirim ici derslere katıldı. Oğrencilerle sohbet edip başarılar dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman yanlarında olacağını soyledi. Eğitime desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak hayatın her alanında vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak calışmalar yapmaya ozen gosteriyoruz. Eğitimi onemsiyor ve her zaman destek oluyoruz. Koronavirus tedbirleri kapsamında eğitimin uzaktan olması nedeniyle bizler de universite hazırlık kursiylerlerimize destek olmak amacıyla zoom uzerinden canlı dersler veriyoruz. Oğrencilerimize dershane ortamında eğitim vererek eğitim hayatlarına katkıda bulunuyoruz. İnşallah bu zor sureci hep birlikte aşacağız. Ben inanıyorum ki oğrenci kardeşlerimizsınavlara en iyi şekilde hazırlanacaklar ve başarılı olacaklar" dedi.