Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gundeme gelen şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter'da koronavirus onlemleri ve aşının ucretsiz olmasıyla ilgili peş peşe paylaşım yaptı.
[h=3]"BEN DEVLET İCİN DEĞİL DEVLET BENİM İCİNDİR"[/h]Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Tilbe şunları yazdı: "Devlet beni bir suc işlersem iceri atabilir, hak ettiysem boynum kıldan incedir; Adımı, ulkemi, soyumukan grubumu ben secmedim. Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hicbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı, ne cip, ne HES kabul etmiyorum. Ben devlet icin değil devlet benim icindir"
[h=3]"KOYUN MUYUM BEN SAYILARI BİLİNSİN DİYE KUPELENEN"[/h]"Bedavaymış aşılar, ekmeği bedava yapın, ilaclar hastaneler bedava olsun evsizlere bedava ev verin, kimin neye ihtiyacı varsa bedava olsun, insan uc gun bile olsa rahat yaşasın, bedava aşıymış, boyle iyilik gormedim, olum sizden once gelsin sizden iyidir. Dunyada silahlı savaşlar birden durdu, cephe değişti insan oldu, ilaclar da silah oldu, niye vurdurayım kendimi, koyun muyum ben sayıları bilinsin diye kulağı kupelenen, ya da kuş muyum kameralı cip takılmış nereye gidersem gorunen, ya da fare miyim ustumde ilaclar denenen."