Turgutlu Belediyesi Zabıta Mudurluğu ekipleri, Manisa Buyukşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Turgutlu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri ile birlikte Turgutlu genelindeki denetimlerini surduruyor. Yol ve kaldırım işgali ile seyyar satıcılara yonelik yapılan denetimlerde kurallara uymayanlara cezai işlemler uygulandı.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Mudurluğu ekipleri, Manisa Buyukşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Turgutlu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri ile birlikte yol ve kaldırım işgaline uymayan esnaf ile seyyar satıcılara yonelik denetim gercekleştirdi. Ataturk Bulvarı, Pazartesi Pazarı ve cevresi ile ana caddeler başta olmak uzere bircok noktada denetim ve kontrollerde bulunan ekipler kurallara aykırı olarak satış yapan esnaf ve seyyar satıcılara cezai işlem uyguladı.
Yapılan denetimler hakkında acıklamada bulunan Turgutlu Belediyesi Zabıta Muduru Hasan Kızıl, "Zabıta Mudurluğu ekiplerimiz, Manisa Buyukşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Turgutlu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri ile birlikte denetim ve kontrollerine devam ediyor. Dun itibariyle Turgutlu genelinde farklı adreslerde yapılan denetimlerde kurallara uygun olmayan şekilde satış yapan esnaf ve seyyar satıcılar tespit edilip ekiplerimiz tarafından gerekli uyarılarda bulunuldu ve cezai işlem uygulandı. Denetimlerimiz devam edecek" dedi.