Tekkekoy Belediyesi ilce sınırları icerisinde yaşayan ihtiyac sahibi vatandaşlarının her daim yanlarında olmak icin sosyal yardım faaliyetlerine devam ediyor.
Sadece belirli gunlerde değil de yılın 365 gunu farklı alanlarda sosyal yardım faaliyetleri yuruttuklerini ifade eden Tekkekoy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bizler yılın belirli gunlerinde sosyal yardım faaliyetleri yuruten bir belediye değiliz. Goreve geldiğimiz ilk gunden itibaren yılın 365 gunu iğneden ipliğe her alanda sosyal yardım faaliyetleri yurutmekteyiz. Sosyal belediyecilik sozle değil icraatla yapılır. Biz sosyal belediyeciliği sozde değil ozde uyguluyoruz" dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda gercekleştiren Tekkekoy Belediyesi ilce halkının her zaman yanında olmaya ve vatandaşlarına her konuda destek sağlamayı surduruyor. Faaliyetleri ile ornek alınan Tekkekoy Belediyesi ihtiyac sahiplerine her ay erzak yardımı, kış aylarında yakacak yardımı, ramazan aylarında gıda yardımı, tekerlekli ve akulu sandalye, ev tadilatı ve onarımı, hasta bakım yardımı, sıcak yemek, evde kuaforluk hizmeti, kıyafet yardımı, mobilya, beyaz eşya, burs, kırtasiye yardımı, tablet dağıtımı ve pandemi surecinin başladığı gunden itibaren evde karantinada olanlara sıcak yemek ulaştırılması gibi daha bir cok yardım faaliyetlerinin yanında oturulamayacak durumdaki evlerin yerine prefabrik, konteyner ve betonarme evler yaparak ailelere yaşanabilir mekanlar kazandırıyor.