Suleymanpaşa ilcesi Altınova Mahallesi Seda Sokak uzerinde park halindeki otomobil icerisinde bir kişinin silahla vurulmuş hareketsiz yattığını goren vatandaşlar polise durumu bildirdi. Polis olay yerinde yaptığı incelemede, suc aleti tabanca ve tabancaya ait mermileri aracın yanındaki otların icerisinde buldu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede otomobilde kanlar icerisinde hareketsiz yatan kişinin 38 yaşındaki kebap ustası Nedim Karataş olduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.
[h=3]CEP TELEFONUNDAN MESAJLAR İNCELENDİ[/h]Soruşturmayı derinleştiren İl Emniyet Mudurluğu Asayiş buro ekipleri, olayı tutun satışı yapan 35 yaşındaki Nesip Turkan'ın gercekleştirdiğini belirleyerek, şuphelinin bulunduğu adreslerde arama yaptı. Şupheli iş yerinde polis tarafından gozaltına alındı. Şuphelinin telefonunda ikili arasındaki goruşmelere ulaşıldı. Hayatını kaybeden Nedim Karataş'ın yazışmalarda alacak nedeni ile zanlı ile tartıştığı tespit edildi.

[h=3]TARTIŞMA KANLI BİTTİ[/h]İddiaya gore, Nedim Karataş ile Nesip Turkan arasında alacak meselesi bulunuyordu. Turkan dun akşam saatlerinde konuşmak uzere buluştuğu alacaklı Karataş ile bir sure konuştu. Konuşmanın tartışmaya donmesi sonrası Turkan aracına bindi. Daha sonra Turkan, kendisiyle birlikte aracına binen Karataş'a belindeki silahı cıkarıp iki el ateş etti. Elindeki tabancayı da olay yeri yakınına atan şupheli hızla olay yerinden uzaklaştı.