AYDIN'ın Nazilli ilcesinde, tartıştığı kız arkadaşı Ruya Yılmaz'ı (23) sokak ortasında bacağından bıcaklayarak yaralayan Umit Dumanoğlu (25), cıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, dun saat 15.30 sıralarında İstasyon Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya gore, meydanda karşılaşan Umit Dumanoğlu ve kız arkadaşı olduğu oğrenilen Ruya Yılmaz arasında bilinmeyen nedenle tartışma cıktı. Tartışmanın buyumesi uzerine Dumanoğlu, yanında bulunan bıcakla Yılmaz'ı sağ bacağından yaraladı. Kanlar icinde kalan Yılmaz'a ilk mudahaleyi cevredekiler yaptı. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ruya Yılmaz, sağlık ekiplerince yapılan ilk mudahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, Umit Dumanoğlu ise polis ekiplerince yakalanarak gozaltına alındı.
TUTUKLANDIEmniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Umit Dumanoğlu cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ote yandan Dumanoğlu olaydan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben gururluyum, yapmayın etmeyin memleketten gidin dedim bıcakladım" ifadelerine yer verdiği goruldu.
FOTOGRAFLI