HAKKARİ'nin Yuksekova ilcesinde Hekim Cakmak (30), dun bolgede etkili olan kar yağışı nedeniyle oğlu Enis (4) icin doğum gunu pastası alamayınca, evinin onundeki kardan ağac dallarıyla suslenmiş temsili pasta yaparak ona surpriz yaptı. Pastayı ufleyen kucuk Enis, buyuk mutluluk yaşadı.
Yuksekova'ya 10 kilometre mesafedeki Altınoluk koyunde oturan 2 cocuk babası Hekim Cakmak, dun etkili olan kar yağışı nedeniyle ilceye inemeyince oğlu Enis'e doğum gunu pastası alamadı. Hekim Cakmak, oğlunu teselli etmek icin evinin onundeki kar kutleleriyle, 4 katlı temsili pasta yaparak ona surpriz yaptı. Babasının kardan yapıp sosyal medyada paylaştığı pastanın uzerindeki mumları ufleyen kucuk Enis, buyuk mutluluk yaşadı.Kar yağışı nedeniyle ilceye gidemediğini belirten Hekim Cakmak, "Cocuklar dışarıda karla oynuyordu. Benim de aklıma onlara kardan bir pasta yapmak geldi. 5 katlı bir yaş pastası yapmaya başladım. Bu durum onlar icin de daha eğlenceli bir hal alınca devam ettim. Yapraklarla susledik ve copleri temsili mumlar yaptık ve pastaya uflemesini istedim. O anların fotoğraflarını cekerek sosyal medyada paylaştım. Yaptığım paylaşım sosyal medyada buyuk ilgi gordu. 2 cocuğum var. Biri 7 yaşında, diğeri de 4 yaşında. Bizler de bu bolgede cocukluk yaşadık. Cok kucuk şeylerle dunya kadar mutlu olan insanlarız. Her iki cocuğumla cok guzel bir gun yaşadım" dedi.