Adnan Menderes Universitesi Hastanesi'nde, uzun yıllar hizmetlerinin ardından vefat etmiş olan oğretim uyeleri icin anma koşesi yapıldı.
Prof. Dr. Ali Onder Karaoğlu, Prof. Dr. Turgay Aktunc ve Prof. Dr. Mustafa Selim Ozkok'un ozgecmişlerini iceren fotoğraflar hastane koridoruna asıldı.

Tıp Fakultesi İc Hastalıkları Ana Bilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı'nın kuruluş ve gelişmesinde katkıları olan Prof. Dr. Ali Onder Karaoğlu, Tıp Fakultesi Dekan Yardımcılığı, İc Hastalıkları Ana Bilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanlıkları ve Tıp Fakultesi Yonetim Kurulu Uyeliği gibi bircok idari gorevde bulundu. 2016 yılında emekli olan Prof. Dr. Ali Onder Karaoğlu,17 Nisan 2018 tarihinde vefat etti. Prof. Dr. Turgay Aktunc, 30 Mayıs 2000 tarihinde Hastanemizde goreve başladıktan sonra aynı yıl Goz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı'na atandı. 2002-2005 yılları arasında Tıp Fakultesi Dekanlığı yaptı. Universitemiz Tıp Fakultesi'nde oğretim uyesi gorevini yuruturken 4 Nisan 2008 tarihinde vefat etti.Prof. Dr. Mustafa Selim Ozkok, 1996 yılında Adli Tıp Ana Bilim Dalı'nda calışmaya başladı. Eğitim alanında değerli katkılarının yanı sıra Etik Kurul Başkanlığı da yapan Ozkok, 12 Kasım 2019 tarihinde vefat etti. - AYDIN