Afyonkarahisar Valisi Gokmen Cicek, gorevine yeni başlayan Turkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi Emre Ozturk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'te hazır bulundu.
Vali Cicek'i, Başkan Emre Ozturk ile dernek yonetim kurulu uyeleri karşıladı. Vali Cicek, dernekte bulunan şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı acıklamada, şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduğunu soyledi. Cicek konuşmasına şoyle devam etti:

"Burası şehitler ve gaziler diyarı. Gercekten boyle bir ilin valisi olmak onur verici bir şey. Her sokağında, her koyunde, her kasabasında şehitler, gaziler var. O yuzden ben bu şehre hizmet etmekten ayrı bir gurur duyuyorum. Burası kurtuluşun ve kuruluşun şehri olduğu gibi istikbalimizin de şehridir. Biz Afyonkarahisar duşmeden bu memleket duşmez inancındayız. Afyonkarahisarlılar olarak, şehit aileleri ve gaziler olarak sonuna kadar bu memleket icin canla, başla calışacağımızın bilincindeyiz. Huzurlarınızda şehit aileleri ve gazilerimizi şunu soylemek istiyorum. Biz sizlerin emrindeyiz, sizlerin hayır dualarına talibiz ve sizlerin evlatlarıyız."