Darıca Belediyesi, uzaktan eğitim surecinde ihtiyac sahibi ailelere ucretsiz internet desteği sağlıyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata gecirmeye devam ediyor. Korona virus tedbirleri kapsamında yaptığı ornek calışmalarla takdir toplayan Darıca Belediyesi, eğitime de her fırsatta destek vermeye devam ediyor. Uzaktan eğitim surecinde mahallelerde bulunan bilgi evlerinde EBA Destek Noktaları oluşturan Darıca Belediyesi, ihtiyac sahibi oğrencilerin uzaktan eğitimden geri kalmaması icin de calışma başlattı. Darıca Kaymakamlığı ve İlce Milli Eğitim Mudurluğu ile ortak yurutulen calışmada Darıca genelinde şartlı eğitim desteği alan 256 haneye 1 yıl boyunca ucretsiz internet paketleri dağıtıldı.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da tek tek oğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek internet paketlerini takdim ederken her zaman yanlarında olacaklarını soyledi. Zor zamanlarda vatandaşların sırtını dayadığı bir belediye anlayışıyla hareket ettiklerini ve Darıcalılar'ın hayatını kolaylaştırmak icin calıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, "Ulke ve dunya olarak zor bir surecten geciyoruz. Bizler Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Korona virus tedbirleri kapsamında ekiplerimizle birlikte canla başla calışıyoruz. Eğitimi de her zaman onemsiyor ve destek oluyoruz. Mahallelerde EBA destek noktaları oluşturarak uzaktan eğitim surecinde vatandaşlarımıza katkı sunduk. Şartlı eğitim desteği alan vatandaşlarımıza da 1 yıl boyunca ucretsiz internet desteği sağlıyoruz. Eğitime desteğimiz her zaman devam edecek" dedi. - KOCAELİ