Haberturk ekranlarında yayınlanan 'Teke Tek Bilim' programında "Mars'ta enerji kaynakları var mı?" konusu konuşulurken, bir izleyiciden gelen soru Fatih Altaylı'yı kızdırdı.
İzleyici gonderdiği mesajda, "Dunya pandemiyi, ekonomiyi konuşurken sen kimden emir alıyorsun da milletin kafasını bulandırıyorsun, Mars'a hanginiz gittiniz de bunları anlatıyorsunuz?" derken, Altaylı'nın tepkisi sosyal medya kullanıcılarının en cok konuştuğu konulardan biri oldu.

[h=3]"BU BEYİNSİZ BİLE SANA İLTİFAT OLACAK"[/h]Altaylı gelen mesaja, "A be beyinsiz! Fazla hakaret etmeyeyim bu beyinsiz bile sana iltifat olacak, yaşam formusun aslında. Bunları konuşmadığın icin bugun elinde avucunda ne varsa Katarlılara falan satıyorsun, bunları konuşmadığın icin pandemiyle ilgili acaba Cin'den mi aşı gelir, Amerika'dan mı, Almanya'dan mı gelir diye konuşuyorsun" diyerek cevap verdi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Goruntu İstanbul'dan! Sosyal medyadan tek ses yukseldi: Harekete gecinCHP'li yoneticinin tacizine uğrayan genc kızın tuyler urperten ifadesi ortaya cıktıYeni kısıtlamalar gelecek mi? Gozler bugun gercekleşecek Kabine toplantısında[h=3]"AHMAKLAR SURUSUYLE MUHATAP OLMAK ZORUNDA KALIYORUZ"[/h]Tepkisini surduren Altaylı, "Bunları konuşmadığın icin boyle bir mesaj ceken ahmaklar surusuyle muhatap olmak zorunda kalıyoruz. Bunları konuşacağız kardeşim. Pandemi konuştuğumuz zaman diyorsunuz ki "vay pandemi konuşmak icin hangi mihraklardan emir aldınız? Size kalırsa hic konuşmamak lazım. Allah'tan sizi takmıyoruz biz. Cunku adam olmadığınızı duşunuyoruz. O yuzden bizi seyretmeyin kardeşim gidin pandemi, ekonomi seyredin. Survivor falan seyredin, magazin programı seyredin" dedi.
[h=3]"SİZLERLE AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN DOLAYI MUTSUZ OLUYORUM"[/h]Altaylı bu tip izleyicilerin kendi programını izlememesini soylerken, "Asabımı bozmayın. Gercekten sinirleniyorum. Sizlerle aynı havayı solumaktan dolayı mutsuz oluyorum. Cunku gercekten dunyanın kısıtlı kaynaklarını sizin gibilerin tuketmesine uzuluyorum" şeklinde konuştu.
[h=3]"BELKİ SİZİN COCUKLARINIZ İNSAN GİBİ YAŞAR"[/h]Altaylı acıklamalarının devamında, "Bunları konuşacağız biz cunku belki sizin cocuklarınız insan gibi yaşarlar. Sizin cocuklarınız belki başka uluslarının sermayelerinin yanında calışmak zorunda kalmazlar. Sizin icin değil cocuklarınız icin konuşuyoruz tamam mı aptallar?" dedi.