KOCAELİ (İHA) – Kocaelispor Teknik Direktoru Erhan Altın galip geldikleri Kahramanmaraşspor macının ardından basın toplantısında "Macla ilgili hicbir şey konuşmak istemiyorum" dedi. Altın, TFF yetkililerini salgını daha ciddiye almaya davet etti
"Macla ilgili soru sormayın!"
3-0 galip geldikleri Kahramanmaraşspor macının ardından basın toplantısında macla ilgili soruları kesinlikle yanıtlamayacağını belirten 2.Lig ekibi Kocaelispor'un teknik direktoru Erhan Altın, "Macla ilgili hicbir şey konuşmak istemiyorum. Galip geldiğimiz icin mutluyuz. Arkadaşlarımın emeklerine sağlık. Kutluyorum. Macla ilgili bana bir şey sormayın lutfen. Sadece pandemiye değinmek istiyorum. Dunyada ve ulkemizde yaşadığımız olumsuzluklara uzuluyoruz, moralimiz bozuluyor. Bizler kafileler olarak potansiyel taşıyıcıyız.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularCHP'li yoneticinin tacizine uğrayan genc kızın tuyler urperten ifadesi ortaya cıktıMevsimsel grip ile koronayı karıştırmayın! Bakanlık, en belirgin farkları paylaştı"Emeklerimize, cocuklarımıza yazık gunah"
Takımımda 10 sporcuda Covid-19 cıktı. Bugun buradan alıyor deplasmana gittiğimiz yere taşıyoruz. Şampiyon olursun, kume duşersin, ligi iptal edersin. Hic onemli değil. Bunların tedavisi var. Ama kaybettiğimiz bir canın telafisi yok. Benim yavrularım tesislerde izole haldeler. Cok uzgunum. Emeklerimize, cocuklarımıza yazık gunah. Sağlık dışındaki her şey teferruat. Yetkililerden rica ediyorum; bu konu daha ciddiye alın. Korkunc salgın var. Alıp- verdiğimiz her nefeste yayıyoruz. Ne kadar kendimizi korursak koruyalım maalesef yayıyoruz.
"En az 5 tanesinde daha pozitif cıkacaktır"
Yarın (pazartesi) yavrularım test olacak. En az 5 tanesinde daha cıkacaktır. Cunku enerji kaybediyoruz. Mikrobu akciğere inmeden kurtarmamız lazım. Bizim amacımız erken yakalamak. Karantinaya alıp ilaclarla kurtarmamız lazım. Ciğerlere inince geri donuşu yok. Allah'ın selameti başına. Sadece dua edeceğiz. Başka bir şey yapamayız. Herkese saygı gosteriyorum. Herkesin de spor camiasına, kuluplere saygı gostermesini rica ediyorum" dedi.
Kadro dışı oyuncular affedilecek mi?
10 sporcunun korona olmasının ardından kadro derinliği duşunulduğunde suresiz kadro dışı bırakılan oyuncuların affedilip affedilmeyeceğine dair soruya ise "Zamana bırakacağız. Yonetimle toplantı yaparız. Ona gore bir şeyler yapmaya calışırız" yanıtını verdi. Tecrubeli teknik adam, 10 oyuncunun Covid-19 olmasının ardından ilk kez forma şansı bulan genclerin, yaptığı kurtarışlarla yıldızı parlayan genc kalecinin performansları, oyunun değerlendirilmesi gibi soruları da yanıtsız bıraktı.
Sinan Yucer: Uzucu mağlubiyet aldık
Konuk ekip Kahramanmaraşspor'un teknik direktoru Sinan Yucer ise mac hakkında, "Uzucu bir mağlubiyet aldık. Oyunun ozellikle ilk devresi hep bizim kontrolumuzdeydi. İkinci yarıya da fena başlamadık. Gol yedikten sonra takım direncimiz duştu. Rakibimiz de golun moraliyle oyunu ele aldı ve haklı galibiyet yaşadı. Onlar oyunun son bolumunde daha iştahlı, daha istekli, daha coşkulu oynadı. Tebrik ediyoruz. 3 gun sonra Afyon macı var, ona hazırlanacağız. Rakibimizin Covid testi pozitif cıkan oyuncuları var. Hepsine gecmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bir an once sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı