Sivas'ta yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında resmi anaokulu, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim ve oğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.
Sivas Valiliğinden yapılan acıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun Vali Salih Ayhan başkanlığında olağanustu toplandığı belirtildi.
Acıklamada, şu ifadeye yer verildi:
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularTarihi zaferin ardından Beşiktaş'tan F.Bahce'ye olay yaratacak uc gonderme birdenMevsimsel grip ile koronayı karıştırmayın! Bakanlık, en belirgin farkları paylaştı"Kovid-19 salgınının seyri dikkate alındığında 01.12.2020-04.01.2021 tarihleri arasında ilimiz genelindeki resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim oğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla surdurulmesine, kaymakamlarımız ve ilgili kurumlarımızca konu hakkında gerekli hassasiyetin gosterilerek, uygulamanın eksiksiz şekilde yerine getirilmesinin sağlanmasına oy birliğiyle karar verilmiştir."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Goksel Cuneyt İğde