AYDIN'ın Nazilli ilcesinde, Umit D. (25), tartıştığı kız arkadaşı Ruya Yılmaz'ı (23) sokak ortasında bacağından bıcaklayarak yaraladı. Polis ekiplerince gozaltına alınan Umit D.'nin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ben gururluyum, yapmayın etmeyin memleketten gidin dedim bıcakladım" ifadelerine yer verdiği goruldu.
Olay, saat 15.30 sıralarında İstasyon Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya gore, İstasyon Meydanı'nda karşılaşan Umit D. ve kız arkadaşı olduğu oğrenilen Ruya Yılmaz arasında bilinmeyen nedenle tartışma cıktı. Tartışmanın buyumesi uzerine Umit D. bulunan bıcakla Yılmaz'ı sağ bacağından yaraladı. Kanlar icinde kalan Yılmaz'a ilk mudahaleyi cevredekiler yaptı. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk mudahalesi olay yerinde yapılan Ruya Yılmaz Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, şupheli Umit D. ise polis ekiplerince yakalanarak gozaltına alındı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIRuya Yılmaz'ı bıcakla yaralayan Umit D.'nin onceki gun sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak talihsiz kadına tehditler savurduğu oğrenildi. Umit D.'nin bugun ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben gururluyum, yapmayın etmeyin memleketten gidin dedim bıcakladım" ifadelerine yer verdiği goruldu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularKomşuda fuze saldırısı duzenlenen petrol rafinerisinde yangınTarihi zaferin ardından Beşiktaş'tan F.Bahce'ye olay yaratacak uc gonderme birden
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Murat GURKAN