Hem karantinayı hem de kısıtlamayı ihlal etti
KARABUK - Karabuk'te, sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal eden bir kişi ile hem sokağa cıkma hem de karantinayı ihlal eden başka bir kişi uygulama noktasında yakalandı. Her iki ayrı şahsa idari para cezası uygulanırken, karantinada olması gereken surucu 112 ekipleri tarafından yurda yerleştirildi.
İl Emniyet Mudurluğu ekipleri, korona virus tedbirleri kapsamında sokağa cıkma kısıtlaması başlamasının ardından kentin bircok noktasında denetim yaptı. Ekipler, Bulak Kavşağı'nda durdurdukları minibus surucusu M.T'nin kısıtlamaya uymadığını ve korona virus temaslısı olduğu icin karantinada olması gerektiğini tespit etti. Hem kısıtlamayı hem de karantinayı ihlal eden M.T'ye idari para cezası uygulandıktan sonra karantinaya alınmak uzere ambulansla yurda gonderildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularTarihi zaferin ardından Beşiktaş'tan F.Bahce'ye olay yaratacak uc gonderme birdenBir Zamanlar Cukurova'nın Zuleyha'sı Hilal Altınbilek, paylaşımıyla aşkını ele verdiUygulama kapsamından ekiplerin durdurdukları otomobilin surucu İlyas D'nin sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiğini belirledi. İlyas D, kendisine idari para cezası uygulayan ekiplere, İstanbul'dan hastanede tedavi goren kayınbabasını ziyaret icin geldiğini, İstanbul'dan cıkarken aldığı yakıt fişini gostererek, "Sokağa cıkma kısıtlamasını biliyorum. Saat 15.00'da cıktım ama İstanbul trafiği. Cıkamıyorum, yetişemiyorum" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YASİN ERDEM